vacatures

Technisch-commercieel medewerker

ECOSOL+ wil als HVAC installateur partner zijn in ieders zoektocht naar duurzame en energie-onafhankelijke oplossingen. We streven in onze dagelijkse werking naar vernieuwing, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. We zijn hét aanspreekpunt voor alle technieken in huis: sanitair, ventilatie, warmtepompen, Pv panelen, batterijen en laadpalen. We willen ons in de toekomst verder specialiseren in het aanbieden van duurzame totaaloplossingen voor nieuwbouw en grondige renovaties. We wensen voorloper te blijven op de markt van de duurzame technieken en exploreren continu nieuwe markten en toepassingen.

Daarom zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. In deze brede diepgaande technische functie ben je het aanspreekpunt voor klanten in het opstellen en ontwikkelen van hun bouwproject in het brede HVAC veld.

Uw opdracht:

  • Je analyseert het bouwdossier, maakt de technische berekeningen en interpreteert de voorhanden documentatie (EPB, lastenboeken, technische plannen, …)
  • Je calculeert en maakt de offerte op voor totaalprojecten bij voornamelijk residentiële klanten (70%): warmtepompen, ventilatie, sanitaire leidingen, Pv panelen, batterijen en laadpalen.
  • Je analyseert de bestaande situatie en de verwachtingen in geval van renovatie en vertaalt naar een op maat offerte
  • Je bouwt verder aan offerte tools (bv. standaard calculaties)
  • Je ontvangt klanten in de showroom: installaties en systemen tonen, plannen analyseren, toelichten offertes, opvolgen van klant tot contract
  • Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling en overdracht van het verkoop dossier. Je zal ook ongezet worden in de facturatie met het oog op het opzetten van een automatische nacalculatie. 

Uw profiel:

Je kan terug vallen op een hoger technisch diploma en min. 3 tot 5 jaar ervaring in een technisch-analytische functie, met een goede kennis van HVAC, energietechnieken en inzicht in bouw.

Je passie voor energie-efficiëntie vul je aan met een stevige dosis analytisch vermogen. Je accuraatheid en vlotte sociale vaardigheden typeren je. 

Aanbod: Je komt terecht in een jong tof team en in een dynamische functie waarbij je zelf ook conceptueel aan de slag kunt. Verder groeien in je technisch-commerciële rol behoort tot de uiteindelijke doelstelling. Het is een verantwoordelijke job met ruimte voor initiatief en innovatie. Een motiverend salarispakket is een evidentie.

Interesse: Aarzel dan niet en stuur uw motivatiebrief en c.v. naar stephanie@ecosolplus.be. Voor bijkomende informatie: 011/79.14.87