Belangrijke boodschap Ecosol+ klanten

Beste Klant

Ecosol+ heeft een lange geschiedenis in HVAC. In 1993 gestart met klassiek loodgieterswerk en sinds 2008 specialist in warmtepomptechnieken. De laatste jaren is ons aandeel aan warmtepompen sterk gestegen en het gedeelte fossiele brandstoffen fors gedaald.
Als firma willen we onze verantwoordelijkheid nemen in het groener maken van onze planeet en het garanderen van een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. Bovendien geloven we meer in specialist te zijn in één vakgebied, dan een gemiddelde one-stop-shop. We kiezen dus voor expertise in elektrificatie, wat andere competenties met zich meebrengt. Daarom zullen we per 25/02/’24 het gedeelte fossiele brandstoffen stopzetten. We zullen geen nieuwe mazout- en gasketels plaatsen en geen service meer aanbieden op deze systemen. Twee lokale techniekers nemen jullie systemen in hun portefeuille. Zij zullen u contacteren op het moment dat uw onderhoud aan de orde is. Indien u eerder een interventie nodig heeft, kan u hen rechtstreeks contacteren. Op de achterzijde van dit blad kan u hun contactgegevens vinden. Verder verwijzen we naar onze website voor antwoorden op eventuele vragen die u zou hebben en voor een uitgebreide lijst van interessante contactgegevens.
Wanneer u vermoedt dat uw installatie nog onder garantie valt, neem dan contact op met Ecosol+, wij doen het nodige!
Belangrijk! Indien u wenst dat uw contactgegevens en onderhoudsdatum NIET wordt doorgegeven, gelieve dan voor 25/2 een mail te sturen naar onderhoud@ecosolplus.be

Ecosol+ zal zich in de toekomst verder specialiseren in het aanbieden van duurzame totaaloplossingen voor nieuwbouw en grondige renovaties. We zijn hét aanspreekpunt voor alle technieken in huis: sanitair, ventilatie, warmtepompen, PV panelen, batterijen en laadpalen. We wensen voorloper te blijven op de markt van de duurzame technieken en exploreren continu nieuwe markten en toepassingen. We informeren hierover via onze socialemediakanalen. Wist je bijvoorbeeld dat een warmtepomp 1/4de van de energie verbruikt van een fossiele installatie? En dat het perfect inspeelt op de verandering van ons klimaat, namelijk dat je naast verwarmen ook (passieve) koelmogelijkheden hebt, de uitdaging van de komende decennia?! Bovendien kan je dit alles combineren met zelf geproduceerde groene stroom en het slim aansturen van je warmtepomp, batterij en laadpaal! Je laadt dan goedkopere stroom en ontlaadt op momenten dat de stroom duurder is. 

Wenst u samen met ons te bekijken hoe u uw woning kan verduurzamen, neem dan contact op met onze technische adviseurs via mail (ben.steegen@ecosolplus.be of stef.paredis@ecosolplus.be). In het voorjaar 2024 organiseren we ook een infoavond specifiek over duurzaam verbouwen. Meer daarover spoedig op onze website en via sociale media. 

We willen afsluiten met jullie te bedanken voor de fijne samenwerking en hopen jullie terug te ontmoeten tijdens uw duurzame (ver)bouwplannen!

Ecosol+

Contactgegevens 

Voor installaties onder garantie, neem rechtstreeks contact op met Ecosol+

Ecosol+
Ambachtslaan 1065
3990 Peer
011/79.14.87
info@ecosolplus.be 

Voor alle andere installaties:

Kristof Vandensavel
Vandensavel Klima Service
Luttelmeeuwen 56
3670 Oudsbergen
0468/27.78.94
info@vandensavel-verwarming.com 

Kevin Aerden
AVS
Boekweitveld 26
3990 Peer
0477/96.45.22
info@kevinavs.be