Ecosol+ HVAC ANNO 2017

Guido Loos startte in 1993 de gelijknamige firma voor verwarming en sanitair. Kwaliteit, service en bijscholing waren de sleutelwoorden in zijn bedrijf.
Toen in 2008 Ben Steegen medevennoot werd, was dat niet anders. Guido Loos bvba werd omgedoopt naar ECOSOL+.

ECOSOL+ staat voor ecologische/economische solutions/oplossingen met een knipoog naar de zon, de bron voor 'gratis' energie in een tijd waar milieuproblematiek hoog op de agenda staat.

De verwarmingswereld evolueerde razendsnel: van klassiek loodgieterswerk schiet nog weinig over. We gingen mee in al de nieuwe technieken en werden specialisten HVAC: zowel op het gebied van verwarming, sanitair, airconditioning, ventilatie en zonne-energie zijn we up to date om hedendaagse installaties te plaatsen in lage energie woningen, bij renovaties of om een ideaal klimaat te scheppen in kantoren.

ECOSOL+ is gespecialiseerd in warmtepomptechniek gekoppeld aan een buffervat al dan niet gecombineerd met thermische zonnepanelen als ondersteuning van de verwarming of voor de productie van warm water. We maken installaties op maat van de klant: warmtepompsystemen lucht/water, water/water, grond/water (met als voordeel dat we hier passief kunnen koelen) maar ook de traditionele airco koelen/verwarmen, gasinstallaties en mazoutinstallaties.

 

ECOSOL+ heeft reeds de nodige RESCERT-certificatie op zak om warmtepompen en zonne-energie te plaatsen.
Klanten die door ons hun installatie laten maken, mogen dus rekenen op de premie de de overheid voorziet voor de installatie. Voor meer info: zie www.energiesparen.be